1ª EDICIÓ FAILCON WOMEN

#FailconWomen  #NoMoreExcuses
Dijous 16 d'Abril, de 9 a 14h
A l'Auditori de Barcelona Activa |  Llacuna, 162 - 164 |  08018 Barcelona

ORGANITZA:

1 | FAILCON WOMEN

El 16 d’Abril arriba a Barcelona la primera edició del Failcon Women, un esdeveniment que té com a objectiu impulsar a les Dones per tal de que aconsegueixin els reptes que, tant a nivell professional com personal, tenen definits.

Sota el lema #NoMoreExcuses Empresàries, Directives i Emprenedores de diferents sectors i àmbits professionals, compartiran les seves trajectòries per tal de que les persones assistents puguin aprendre de les seves experiències.

2 | PER QUÈ PARLAR DE L’ERROR?

Cometre errors forma part de la naturalesa humana, però això no significa que hem de deixar d’intentar-ho. Només significa que hem de començar de nou, tot i que, més preparats.

L’error és un pas previ a l’èxit. Només aprenent dels errors propis o aliens, tindrem més possibilitats d’aconseguir els nostres objectius.

3 | FAILCON

El Failcon és un esdeveniment en el que es parla sobre totes els qüestions que preocupen als que estan llançant la seva empresa.

Normalment, en els esdeveniments es conviden a empresaris d’èxit per parlar de com van fer créixer la seva gran empresa, cosa que és gairebé impossible de repetir o d’imitar. En el cas del Failcon, els ponents expliquen els seus errors i com els van resoldre per tirar endavant.

El 2013, Salto con Red va organitzar la primera edició del Failcon Barcelona, en el marc del Biz Barcelona. Més de 900 persones van assistir al Failcon Barcelona en les seves edicions del 2013 i del 2014. Aquest 2015 organitzen la tercera edició, novament en el marc del Biz Barcelona.

4 | “DONA, ATREVEIX-TE” (DONA I EMPRENEDORIA)

La manca de visibilitat de les dones és un fenomen global. Són poques les que accedeixen a llocs de responsabilitat o que decideixen fer el salt i emprendre el seu propi negoci.

Per aquest motiu, des del Failcon Women volem posar de manifest el paper de la dona dins l’ecosistema emprenedor. S’han acabat les excuses!

El 16 d’Abril serà un dia per recordar a tots els/les assistents que: “si t’apassiona el que fas seràs capaç de qualsevol cosa, així que, Dona, atreveix-te!”

AGENDA:

09.00 - 09.30 | Arribada Participants

09.30 - 09.45 | Benvinguda amb Susana Tintoré (Directora Executiva dels Serveis a les Empreses i Ocupació de Barcelona Activa) i Mercé Rius (Socia Directora de Salto con Red).

09.45 - 10.15 | Helena Torras (@htorras) - Los límites los ponemos nosotras

10.15 - 10.45 | Emma Roca (@emmaroca1) - Non Stop: ¿Quién dijo límites?

10.45 - 11.15 | Coffee

11.15 - 11.45 | Gemma Álvarez - No sé por dónde empezar: ¡Bendito Problema!

11.45 - 12.15 | Joana Sánchez (@ejoana) - Si quieres...puedes

12.15 - 12.45 | Dinàmica a càrrec de Pedro Olivares (Soci Director de Salto con Red)

12.45 - 13.30 | Taula Rodona - ¿Existe el techo de cristal? ¿Quién lo pone?

  • Neus Arqués (Moderadora) (@NeusArques)
  • Conxa Oliu (@oliuc)
  • Mª Àngels Mestre (@mangelsmestre)
  • Silvia Carré (@_silviacarre_)
  • Carlota Pi (@CarlotaPiAmoros)

13.30 - 13.50 | Ana Maiqués (@ana_maiques) - Y si todo estuviera en nuestras manos

13.50 - 14.00 |Tancament amb Montse Basora. Directora Operativa d'Empreneduria de Barcelona Activa.

PONENTS FAILCON WOMEN:

Untitled-2

Conxa Oliu

Directora general de Sabadell Professional i BStartup. Entre les seves responsabilitats hi ha les relacions amb Col·lectius, la Banca Associada, la Xarxa d’Agents i Emprenedoria de Banc Sabadell.
Impulsora i actual codirectora del fòrum-debat “Dona i Lideratge” que organitza ESADE Alumni en col·laboració amb Banc Sabadell.

Impulsora i membre del comitè rector del Programa d’estímul a la emprenedoria UPFEmprèn, organitzat per la Universitat Pompeu Fabra en col·laboració amb Banc Sabadell.

Emma Roca

Nascuda a Barcelona l’any 1973, casada, 3 fills, Llicenciada en Bioquímica i Bombera Professional del grup de rescat de la Generalitat de Catalunya (GRAE).
Combina la feina de mare, bombera professional i esportista d’èlit quadrant una agenda minut a minut. Té grans marques que l’esponsoritzen i que gràcies a elles aconsegueix millores en el rendiment.

Ha escrit el llibre Non Stop! de l'editorial Cossetània publicat el març del 2013.

ana maiques

Ana Maiques

Cofundadora de l’empresa d’investigació Starlab, una de les companyies tecnològiques més capdavanteres d’Espanya i CEO en Neuroelectrics, una spin-off de Starlab. El 2014 va rebre el tercer premi a la dona més innovadora de la Unió Europea.

Economista i especialista en desenvolupament de negoci. Afirma que el seu repte és demostrar que la ciència pot ser un negoci, tornar als científics l’important paper que tenen en la societat i convèncer les empreses que inverteixin en recerca a llarg termini.

Neus Arqués

Escriptora i analista digital. Sòcia fundadora de Manfatta, agència especialitzada en la Gestió de la visibilitat on-line. Investiga com es configura la nostra identitat digital i quins canvis econòmics i socials genera la Xarxa. L’interessa en especial la visibilitat social de la dona.

El 16 d'Abril publica el llibre "Tu plan de visibilidad 40+".

gemma alvarez

Gemma Álvarez

Gemma Álvarez Riedweg és fundadora de l’agència de branding Wylma Blein. Està especialitzada en la creació de valor, en estratègies de posicionament i en idear escenaris per passar a l’acció. Idea i enfoca l’expressió visual i el llenguatge emocional de projectes de comunicació per marques, productes i serveis a nivell global. Participa en formacions de lideratge i emprenedoria i és professora de Psicologia de Marca al Màster de Branding que s’imparteix a Elisava. Ha creat la marca COVERS BCN i sent passió per tot el que significa comunicar, atraure i fer que les coses passin.

Helena Torras

Impulsora en diferents projectes de nova creació, ja sigui com emprenedora, com a part del consell assessor o del consell d’administració. Membre de la Junta d’Alumni Entrepreneurship d’ESADE i mentora del Barcelona Mentoring Program i Wayra. Llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses i MBA per ESADE.

Captura de pantalla 2015-04-07 a las 12.17.43

Joana Sánchez

Presidenta i Sòcia Fundadora de Ingroup (Íncipy, INESDI, Increnta, Incube). Fundadora i presidenta de INESDI, Digital Business School.
Vicepresidenta de Adigital, Associació Espanyola de l’Economia Digital. Amb més de 20 anys d’experiència en la direcció d’equips i en el desenvolupament i gestió de noves àrees de negoci, en els sectors d’internet, editorial-comunicació, financer, oci-turisme i comerç electrònic.

Sílvia Carré

Coach personal amb formació acreditada per la International Coach Federation (ICF). Practitioner en PNL certificat per Richard Bandler. Pilot privada d’avió i pilot acrobàtica. Membre de l’equip formador dels cursos Perdiendo el Miedo a Volar, que el comandant Alfonso de Bertodano i la companyia aèria Air Europa imparteixen a l’Aeroport de Barcelona El Prat. Formada anteriorment en Motivació, Lideratge i Comunicació Emocional. Llicenciada en Traducció i Interpretació.

Captura de pantalla 2015-04-07 a las 12.04.30

Mª Àngels Mestre

Diagnosticada de fibromiàlgia i SFC (Síndrome de Fatiga Crònica) als 52 anys, Ma Àngels Mestre, arquitecta de professió, filla, germana i neboda de metges, casada i mare de dos fills, va creure que la solució era trobar un bon metge que comprengués la malaltia. Però, després de visitar-ne molts i prendre molta medicació amb efectes secundaris, va adonar- se que aquest no era el camí. Gràcies a molts canvis, d’actitud, d’estil de vida, de relació amb l’entorn i d’alimentació, entre d’altres, ja fa 10 anys que va recuperar la salut. Actualment es dedica a ajudar a malalts crònics a sortir de la seva condició a través dels Social Media, consultes personalitzades i els seus quatre llibres.

Carlota Pi

Cofundadora i COO de Holaluz.com, la primera comercialitzadora elèctrica en línia del mercat espanyol que ofereix sempre les millors condicions per als seus clients.
Enginyera Industrial, emprenedora i mare. Te molt clar que: “Emprendre és de les poques maneres que hi ha a Espanya per poder ser mare i exercir de mare”.

Arribada dels participants

09.00 - 09.30

Benvinguda i objectius de la jornada

09.30 - 09.45

Helena Torras

@htorras

09.45 - 10.15

Emma Roca

Non Stop: ¿Quién dijo límites?

@emmaroca1

10.15 - 10.45

Coffee

10.45 - 11.15

Gemma Álvarez

No sé por dónde empezar: ¡Bendito Problema!

11.15 - 11.45

Joana Sánchez

¿Nos atrevemos a aprovechar las oportunidades?

@ejoana

11.45 - 12.15

Dinàmica

12.15 - 12.45

Taula Rodona

¿Existe el techo de cristal? ¿Quién lo pone?

Participants:

  • Neus Arqués
  • Conxa Oliu
  • Mª Àngels Mestre
  • Silvia Carré
  • Carlota Pi
12.45 - 13.30

Ana Maiqués

¿Y si todo estuviera en nuestras manos?

@ana_maiques

13.30 - 13.50